• Lorem ipsum

Tevredenheid staat bij ons hoog aangeschreven. Wij begrijpen maar al te goed dat onze producten eenmal in uw huis anders kunnen uitvallen qua formaat of kleurstelling dan u op de foto in de webshop heeft gezien.

Wij houden ons aan het wettelijke retourtermijn van 14 dagen na ontvangst. Wanneer u dus niet volledig tevreden bent en uw producten wilt ruilen, uw geld terug wilt of in welke situatie dan ook dient u dit binnen 14 dagen te hebben verzorgd.

Retourneren pakketbezorging

Hoe het werkt:

De kosten voor retour zijn voor uw eigen rekening. U betaald dus de verzendkosten en retourkosten. Geef uw wens door in het retourformulier wat u aantreft in uw account.

  1. Meld je retour aan via uw account (indien u geen account hebt kun je deze aanmaken door hetzelfde e-mailadres te gebruiken waarmee u heeft besteld).
  2. Ga naar uw besteling: vraag hier een retour aan.
  3. Print het retourformulier uit en voeg dit ingevuld bij het pakket (zonder retourformulier weten we niet van wie het pakket afkomstig is, voeg dit daarom altijd volledig ingevuld bij het pakket).
  4. Stuur uw retour op naar ons retourdepot:

Manzilon
t.a.v. Afdeling Retouren
Veldweg 6a
5321 Hedel
Nederland

Retourneren grotere artikelen/meubelen
(indien geleverd door de bezorgers van Manzilon)

Hoe het werkt:

*Let op: gemonteerde artikelen/meubelen of artikelen/meubelen zonder originele doos kunnen niet retour.*

  1. Meld je retour aan via uw account indien u geen account hebt kunt u deze aanmaken door hetzelfde e-mailadres te gebruiken waarmee u heeft besteld).
  2. U kunt er voor kiezen om het artikel zelf terug te brengen of het door ons laten op te halen. Let op: voor ophalen rekenen wij ophaalkosten. Kiest u voor de optie om te ruilen of een cadeaubon, dan is het retourneren van producten kosteloos. Neem voor beide gevallen contact op met onze klantenservice.

Voorwaarden retourneren:

U zelf draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt of door transport beschadigd aankomt (wij adviseren hierom artikelen verzekerd te retourneren).

Wanneer u kiest voor omruilen dient het vervangende artikel minimaal 75% te zijn van het bedrag van het artikel die u wenst om te ruilen. De producten worden binnen de zichttermijn van 14 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag van ontvangst van uw artikel(en).

Het artikel bevindt in originele staat en fabrieksverpakking.

Op maat gemaakte artikelen speciaal voor u zijn niet te retourneren, bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden.

Levertijd & verzendkosten

Wij doen iedere dag ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 18:00 uur worden gedaan, worden in veel gevallen dezelfde dag nog verzonden. Wanneer producten niet op voorraad zijn kan het zijn dat u 3-5 werkdagen moet wachten op uw bestelling.

Op onze webshop staat bij het product een indicatie van de levertijd. Wanneer wij door onvoorziene omstandigheden niet kunnen leveren binnen deze aangeboden tijd, nemen wij vanzelfsprekend contact met u op.

Genoemde prijzen en verzending

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden per adres berekend. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. U ontvangt een track & trace code waarmee u een tijdsvak krijgt wanneer het product geleverd zal worden.